Kategorier
Gästbok
 
Länka till oss
Utskriftsvänlig Tipsa en vän

Tefrossas Viol och Lakrits - svart te

Pris45:-
Lagernivå: 28
Ant

Tefrossas Viol & Lakrits, svart te

Svart te med smak av viol och lakrits, dekorerat med lakritsflakes, lila godiskulor och rosblomsblad.

Vår egen blandning. Det givna valet för alla viol- och lakritsälskare!

Ingredienser: svart te, lakritsflakes (socker, glykos, salmiak, arom, färg E521), lila godiskulor (socker, glykos, veg. solrosolja, aromer, färger: svart morot E133) , rosblomsblad och aromer.
 

100 gr

 

Medelbetyg hos kunderna.: 5 baserat på 3 recensioner. Skriv en recension.

 
120512
åhhhhh vilka smaker
Åh vilka smaker.. Åh det är verkligen ett te som gifter sig med söta och blommiga smaker. Rekomenderar starkt.. Köper dettta fler gånger..
 
Caroline (Gäst)
Oj vilket te
Ett te med smaker som säger mycket.
Väldigt gott och du får det som står på påsen: viol och lakrits!
Rekommenderas starkt.
 
Rabarbertant
Som en dröm!
Två smaker som verkligen gifter sig med varandra ... sött, blommigt och världens godaste lakritssmak. Ja smakar verkligen lakrits och viol precis som det ska göra utan att kännas konstgjort, för mycket eller mer av det ena eller andra. Som sagt smaker som verkligen gifter sig med varandra i en riktigt härlig blandning. Denna påse lär ta slut fort och nästa gång blir det minst två påsar då detta te är kul att bjuda på på grund av den fasligt goda och kanske lite udda smaksensationen man får. Flera mums vad gott, wow finns det sånt här te och det påminner lite om mormor är några av kommentarerna jag fått när jag tillsammans med andra frossat i denna enkla men ack så goda blandning!
Dela på Facebook: Dela