Categories
Gästbok
 
Länka till oss
Printer Friendly Tell a Friend

Tefrossas Pumpkin Chai - svart te

Price59.00:-
Stock Level: 48
Qty
Pumpkin Chai, svart te

Vår egen teblandning! Säljs endast här, med ensamrätt.

Svart te med smak av pumpa, kryddor och grädde. Dekorerat med morotsflingor, pumpabitar, apelsinskal, hel kardemumma, kardemummafrö, nejlikor och kanelbitar.

Ingredienser: svart te, kardemumma, morotsflingor, pumpabitar, apelsinskal, hel kardemumma, kardemummakärnor, nejlikor, kanelbitar och aromer.

100 gr

Average Customer Rating: 5 based on 5 reviews. Write a review.

 
Scarlett
Roligare än vanligt kryddte
Tacksam att det är Tefrossas egen blandning, så att vi förhoppningsvis får behålla det i sortimentet... perfekt kryddigt te!
 
120512
Delicious!
Så himla gott te, efter att Tefrossa tipsade mig så blev jag frälst efter första koppen. Så gott! Prova, ni blir inte besvikna.
 
Maria (Guest)
Äntligen ett pumpachai!
Jag har letat länge efter ett pumpachai i Sverige och här hittade jag det perfekta! Så fin balans mellan kryddor och mjuk pumpasmak. Mys!
 
Ylva
Kryddigt o välsmakande
Ett lite spännande kryddte. Värmer i höstrusket. Då detta te har en lite anorlunda smak så sticker det ut i floden av kryddiga teer. Testa det!
 
Helene (Guest)
Ett gott tea
Jag var väldigt osäker på detta tea först med tanke på kryddorna men ville verkligen pröva iallafall och jag är glad att jag gjorde det för det har blivit en av mina favoriter.

Smakerna verkligen gifter sig med varandra som ett slags trolleri. Väldigt lena smaker.Väldigt gott!
Dela på Facebook: Dela
Your Cart
Your shopping cart is empty!
Customers Who Bought This Item Also Bought