Kategorier
Gästbok
 
Länka till oss
Utskriftsvänlig Tipsa en vän

Tefrossas Almond Rose - svart te

Pris59.00:-
Lagernivå: 41
Ant
Tefrossas Almond Rose Tea, svart te

Vår egen blandning. Säljes endast hos Tefrossa, med ensamrätt!

Svart te med smak av mandel, ros, vanilj och litet kardemumma. Dekorerat med skivad mandel, mandelbitar, kardemummakapslar, rosa rosenknoppar och bitar av vaniljstång.
100 g

Ingredienser: svart te (81%), mandel, mandelbitar, hel kardemumma, rosknoppar, aromer, vaniljstångsbitar.
Medelbetyg hos kunderna.: 5 baserat på 3 recensioner. Skriv en recension.

 
Carro-Barro
Gav mersmak
Fick detta te som ett smakprov och det är jag glad över, för det är så pass gott att jag har köpt mer av det. Teet har en blommig & nötig smak, som får mig att tänka på barndomens födelsedagskalas med prinsesstårta och en bukett med skära rosor. Roste kan ibland ha en parfymliknande smak, men ihop med mandeln så är det perfekt. Supergott!
 
Scarlett (Gäst)
Så glad för denna upptäckt
Har i över ett decennium sökt ett roste som inte är, ja, "blah" - rädd att bli besviken här, men det visade sig bli ett av mina absoluta favoritteer någonsin! En egenblandning som jag hoppas stannar i sortimentet; mandeln och kardemumman gör det perfekt.
 
Ylva
lyxig o god!
Ett spännande te som minner mig om något lyxigt godis, tror från Iran. Smakerna passar verkligen ihop! Ett te som måste upplevas! Andra bryggningen ger mera av mandelsmaken. Ros-smaken är inte konstig eller tvålig utan helt rätt). Lite härlig exotisk känsla!
Dela på Facebook: Dela