Honeybush med smak av chokladkaka. Dekorerad med chokladchips, gräddkolabitar och rosenknoppar.
Låt honeybushteet dra i 5 minuter i 90-100 grader varmt vatten.
Ingredienser: honeybush, chokladbitar (socker, malna kakaobönor med kakaosmör, kakaopulver, sojalecitin), gräddkolabitar (sötad kondenserad skummjölk, socker, glukossirap, smörfett, sorbitol, mono- och diglycerid från ätbara fettsyror), aromer, rosenblad.
100 g
Honeybush (Cypclopia intermedia) är en honungsdoftande buske från Sydafrika. Av löven görs ett naturligt sött och milt örtte, helt utan koffein där halten av tanniner är mycket låg. Honeybush innehåller flera antioxidanter och ämnet pinitol som tros kunna motverka högt blodsocker. I Sydafrika används Honeybush av den lokala Khoistammen för att motverka infektioner och hosta. Detta örtte innehåller ingen koffein och är endast ren Honeybush. Njut av teets naturligt söta smak.