Kategorier
Gästbok
 
Länka till oss
Utskriftsvänlig Tipsa en vän

Annalunda Te - grönt te

Pris49:-
Lagernivå: 19
Ant
Annalunda Te, grönt te

Ett te att njuta av då man längtar efter vår och sommar...blomster... rabarberpaj och rosor! Ett alldeles unikt te som med fördel njuts i äppelträdets skugga.... i syrénbersån...eller kanske i rosengården! Passar utmärkt till scones, rabarber-, citron-, eller äppelpaj och till sju sorters kakor. Romantiskt, väldoftande, friskt, grönt, skönt, vackert senchate med rosenknoppar, späd rabarber, syrliga äpplen, citron, lemongrass och med en touch av solmogna krusbär och bubbelgum(!) Måste upplevas!

Ingredienser: grönt te, rosenknoppar, rabarberbitar, äpple, citron, lemongrass och aromer.

100 gr

 

Medelbetyg hos kunderna.: 5 baserat på 2 recensioner. Skriv en recension.

 
Ylva
Sommar-teet nr 1!
Lenas beskrivning säger allt! Det är massor av smaker att njuta av både i första och andra bryggningen. Detta är ett riktigt sommar-te alternativt då man vill återuppleva sommaren. Har man ingen rosengård eller sju sorters kakor går en hyfsat solig plats utan kakor också bra. Teet är lika gott ändå. Testa! Måste upplevas!
 
ya-ya@telia.com
Annorlunda te så bra som det kan bli
Bara att öppna upp påsen och sticka ner näsan och lukta på det får dig att le. Det luktar som godis och rabarbern kommer verkligen till sin rätta, liksom krusbären, ja allt. Det är ett väldigt smakrikt te med en underbart syrlig smak, och så vackert det är att titta på också!!Det är sommar, sommar och sommar!!!
Dela på Facebook: Dela