Kategorier
Gästbok
 
Länka till oss
Utskriftsvänlig Tipsa en vän

Prova-på-Paket - STORT - frakt inkluderad

Pris229.00:-
Lagernivå: 688
Ant
Fri frakt

Nu får du chansen att prova på några olika av våra produkter i ett enda paket, som även lämpar sig att ge bort i present!

Vi fyller en cellofanpåse med tio olika provpåsar med vardera ca 16 gr (en provpåse räcker till ca 8 koppar) av våra goda teer.

Vill du välja vilka teer du vill testa så skriv detta i meddelanderutan när du beställer, annars väljer vi ut några olika teer.

Porto är inkluderat i priset för denna provpåse!

Medelbetyg hos kunderna.: 5 baserat på 5 recensioner. Skriv en recension.

 
Felixfrost
10/10 Perfekt
Beställd måndag, framme onsdag, supersnabb, trevlig personal och bra bemötande, fixade både kort och inslagning och snabb frakt, super!
 
Anna (Gäst)
Hur bra som helst!
Så bra! Perfekt sätt att få testa roliga och spännande tesorter, utan att samla på sig stora lager i skåpen som bara blir stående. Kanon!
 
120512
Toppen
Perfekt sätt att prova nya teer när man är lite osäker. Eller perfekt present att ge bort.
 
Elisabeth (Gäst)
Toppen.
Vilket underbart sätt att prova nya teer utan att behöva köpa 100g på en gång. Nu ska här provas och njutas för att få fram ett par favoriter till.
 
Conny Sundman (Gäst)
Perfekt
Jag är en relativt ny thedrickare. Så detta var perfekt för mig. Jag har givit bort ett litet paket till en god vän. Som är en "riktig" the drickare. Det var det bästa som hänt henne. Hon tog med sig det på semestern, för att inte missa upplevelsen. Man känner sig rik när man får detta paketet att njuta av.. Jag kommer att beställa mer till mig själv och ge bort i present.
Dela på Facebook: Dela