Kategorier
Nyhetsbrev
För att få vårt nyhetsbrev, var vänlig skriv in din epostadress i rutan nedan. Klicka sedan på 'Prenumerera'-knappen.

Gästbok
 
Länka till oss
Köpvillkor

Registrering och nyhetsbrev

För att kunna handla hos oss behöver du inte registrera dig som kund, men det innebär fördelar, såsom att du kan spara din varukorg och se statusen för dina beställningar. Ingen obehörig får tillgång till de uppgifter som lagras i vårt kundregister och uppgifterna lämnas inte heller ut till tredje part.

För prenumeration på vårt nyhetsbrev behöver vi registrera och behandla de personuppgifter som är nödvändiga för detta ändamål, dvs ditt namn och din e-post. Syftet med behandlingen är att vi ska kunna skicka nyhetsbrev till dig om erbjudanden samt produktnyheter. Vi skickar ingen information som SMS!

Du kan kontakta oss för att få information om vilka personuppgifter som behandlas eller för att begära rättelse. Du kan när som helst avregistrera dig från nyhetstjänsten genom att maila oss på info(a)tefrossa.se.

Beställning som görs i annan persons namn utan dennes medgivande eller som på annat sätt medför att TEFROSSA lider ekonomisk eller annan skada polisanmäles.
 

Priser

De priser som anges i webbutiken vid inköpstillfället är de som gäller. Priserna är styckpriser inklusive moms om inget annat anges.

Minsta ordervärde

Vi har inget minsta ordervärde, små som stora beställningar är lika välkomna hos oss.

Orderbekräftelse

Så fort din order nått oss, skickar vi ut en orderbekräftelse till dig via e-post med information om din beställning. Var noga med att ange rätt e-postadress! Om du använder Hotmail eller liknande e-post program så se till att ditt skräppostfilter är inställt på låg. Om du har angett en annan inställning kommer inte vårt mail fram. Om du inte har fått någon orderbekräftelse skickad till din e-post så kan du logga in på vår hemsida och kontrollera att din order har blivit registrerad.

I orderbekräftelsen finns information om hur du betalar. Om du valt förskottsbetalning så vill vi att betalningen inkommit till oss inom 5 dagar efter lagd order, annars annulleras ordern.

Ändring av order

Det går bra att ändra en lagd order utan andra kostnader än prisskillnad på varor och eventuell ökad fraktkostnad. Vid ändring av vara gäller det pris som är aktuellt vid tillfället för förändringen. En order som redan levererats kan inte ändras.

Avbeställning

Avbeställning är möjlig utan kostad fram till den tidpunkt ordern effektuerats. Effektuering sker vanligtvis genom att faktura och frakthandlingar upprättas. När ordern är effektuerad är du som kund skyldig att motta försändelsen. För att avbeställa en order ska du kontakta oss via e-post: info@tefrossa.se och uppge ditt ordernummer. En avbeställning är ej giltig förrän bekräftelse mottagits från oss.

Bytesrätt/Öppet köp

Kunden har rätt att ångra sitt köp eller byta till annan vara inom 14 dagar. Vi kräver att varan ska returneras oöppnad och i originalförpackning med eventuella originalhandlingar. Kontakta oss via e-post: info@tefrossa.se innan du returnerar ditt paket. Uppge då ditt ordernummer och vilken vara det gäller. Uppge även om du vill byta mot annan vara eller om pengarna ska returneras till beställaren. Den som returnerar en vara får själv stå för returfrakt och transportrisk. Vi mailar dig när returen inspekterats och godkänts/icke godkänts. Vi löser inte ut försändelser som återsänds utan att vara fullt frankerade.

Reklamationer

Om en vara är felaktig, felexpedierad eller transportskadad skall mottagaren eller beställaren kontakta oss via e-post på info@tefrossa.se och reklamera varan så snart som möjligt. Specificera aktuell produkt och beskriv problemet. Beställarens ordernummer måste också anges. Den som returnerar en felaktig vara står för transportrisk, men ej för returportot. Varor som återsändes mot postförskott eller efterkrav utlöses ej av oss.

Information

Vi förbehåller oss för tryckfel, fel i information, samt fel i specifikation, på samtliga i vårt sortiment förekommande artiklar. All bildinformation på våra sidor skall ses som illustrationer, och vi kan ej heller garantera att bild återger varans exakta utseende samt beskaffenhet.

Tvist

Vid tvist där köparen är privatperson har vi som policy att alltid följa Allmänna Reklamationsnämndens (ARN) rekommendationer. Tvist mellan två eller flera företag avgöres som regel i domstol.

Force Majeure

I händelse av krig, naturkatastrof, stridsåtgärder på arbetsmarknaden, myndighets beslut, uteblivna leveranser från underleverantörer, fördyrande omständigheter, samt därmed jämförbar händelse utanför vår kontroll vilken ej skäligen kunnat förutses, och påverkar ingångna avtal samt utfästelser från vår sida, som gör att vi ej kan hålla nämnda avtal/utfästelse, skall utgöra grund till att vi befrias från våra förpliktelser att fullgöra nämnda avtal.

Övrigt

Vi förbehåller oss rätten att ändra våra priser och villkor utan varsel. Det är viktigt att du tar del av våra aktuella villkor innan du gör en beställning. Det är villkoren och priserna vid beställningstillfället som gäller. Vi reserverar oss för uppenbart felaktiga uppgifter och slutförsäljning.

Organisationsnummer/Momsreg. nr.

TEFROSSA innehar F-skattsedel. Vårt organisationsnummer är 6405030245. Momsregistreringsnummer är SE640503024501

För privatkunder gäller Konsumentköplagen samt Distansavtalslagen. För företag gäller Köplagen.

 

OBS! Läs även om betalningsvillkoren här:

http://www.tefrossa.se/betalningsalternativ