Kategorier
Gästbok
 
Länka till oss
Utskriftsvänlig Tipsa en vän

Kinto Termomugg - 500 ml

Pris395:-
Lagernivå: 0

Kinto Termomugg, 500 ml, svart


Snygg termosmugg/resemugg i toppkvalitet med supertätt lock från japanska Kinto. Muggen är tillverkad av robust och tåligt rostfritt stål och har en enkel, stilren design. Den har en säker förslutning så att du kan förvara den i väskan utan att oroa dig för att den ska läcka. Muggen rymmer 500 ml. både kall och varm dryck i sex timmar.

Muggen är designad med en dubbelvägg i rostfritt stål, vilket skapar ett vakuum som skyddar muggen från temperaturförändringar i omgivningen. Håller temperaturen upp till sex timmar.

Muggen är designad så att du kan dricka från vilken vinkel som helst utan att spilla, precis som ur en vanlig mugg eller ett glas.

Mått: Höjd 19,7 cm, diameter 7,3 cm, volym 50 cl


Medelbetyg hos kunderna.: 5 baserat på 1 recensioner. Skriv en recension.

 
Ylva
Ett av mina bästa köp
Vissa saker viste man inte att man behövde. Denna mugg är en sådan sak men nu kan jag inte vara utan den. Ligger bra i handen, läcker inte, Håller värmen lätt i 6-7 tim utan förvärmning även om inte drycken är så varm när man fyller på den.
Nu har jag alltid en slurk varmt te att tillgå. Alla hemarbetare eller ute-varmdryck-konsumenter borde ha en sådan här. Hur klarade jag mig innan?
Dela på Facebook: Dela