Kategorier
Gästbok
 
Länka till oss
Utskriftsvänlig Tipsa en vän

Avokado och Vanilj - grönt te

Pris45:-
Lagernivå: 5
Ant
Avokado & Vanilj, grönt te

Grönt te med behagligt mjuk och litet nötig smak av avokado kombinerat med lätta, uppfriskande citrustoner. Som en liten avrundande accent innehåller blandningen stora korn av pärlsalt (som kan doseras innan bryggning efter smak).

Ingredienser: grönt te (69%), citrongräs, mandelbitar, pärlsalt, aromer, pinjenötter, frystorkade yoghurtgranuler (skummjölk, socker, maltodextrin, modifierad stärkelse, citronsyra).

100 g
Medelbetyg hos kunderna.: 3.5 baserat på 2 recensioner. Skriv en recension.

 
Helene (Gäst)
Ett annorlunda tea
Detta te var gott men som sagt annorlunda. Smakerna som fanns gifter sig med varandra men inte vanilj/avokado.Känner mycket nötsmak och lite vaniljarom. Jämn smak men inte som jag hade väntat mig men dock ändå så naturlig. Hade velat känna denna avocadosmak.
 
Ylva
en spännande upplevelse
Detta är ett te som bjuder på spännande smakupplevelser. Vi är några olika personer som testat o alla beskriver olika smaker. Ingen av oss kände av någon citruston. Däremot vanilj, nötiga chokladiga toner. Med litet honung i blev vaniljen väldigt tydlig. Hade jag inte vetat att avokado var med skulle jag aldrig kunna plocka upp den smaken.
Hur man skall docera pärlsaltet har jag inte kommit på ännu.

Detta är ett spännande te som är väldigt naturligt. Gillar man inte smaksatt men ändå vill ha dessa smaker så är detta perfekt. Testa gärna med Vivanichokladen med brända mandlar till. Supergod oväntad kombo.
Dela på Facebook: Dela