Utskriftsvänlig Tipsa en vän

Toucan Mango Chai - David Rio

Pris149:-
Rea135:-
Du sparar14:- (9%)
Lagernivå: 1
Ant

Toucan Mango Chai

David Rio, San Francisco

Toucan Mango Chai är en krämig, tropisk blandning av mango, svart te och förstklassiga kryddor, som kanel och kardemumma. Den är särskilt god och uppfriskande som isblandad smoothie eller is-te. Mycket enkelt att blanda med antingen varmt vatten eller mjölk, eller iskall mjölk.

398 gr

Innehåller: rörsocker, gräddpulver (kokosnötolja, majssirap, sodium caseinate mjölkderivat, mono- och diglycerider, dipotassiumfosfat, sojalecitin), honungsgranulat, naturliga smaker, svart tepulver, naturlig kryddblandning.

David Rio är en prisbelönt premiumchai- och teproducent med säte i San Fransisco. Chaierna och téerna som erbjuds är bland de bästa som erbjuds världen över. Ursprungligen var chaien avsedd för den japanska marknaden, men då kunderna fann tycke för den i USA, kunde man inget annat än lansera den även i USA där den sedan dess rönt stor framgång och är idag marknadsledande. Basen i chaierna är av japanska originaltéer, svarta teer, svarta japanska matcha teer, gröna teer och med endast äkta kryddor från Japan. En tradition hos David Rio är att namnge chaierna efter utrotningshotade djur. Även i Skandinavien skördar vi framgång med teerna. David Rio är idag marknadsledande även i Skandinavien.

Produkten är inte betygsatt än. Skriv en recension.

Dela på Facebook: Dela