Utskriftsvänlig Tipsa en vän

Pukka Revitalise Ekologiskt Örtte - 20 tepåsar

Pris37:-
Lagernivå: 9
Ant

Pukka Revitalise, örtte

Ekologiskt och rättvisemärkt örtte

Revitalise - höjer dagsformen

Ett kryddigt te som får dina sinnen att vakna. Teet har en otrolig arom, en blandning av kanel, kardemumma, ingefära med en frisk touch av apelsiner och pepparmynta. Pukka Revitalise värmer och ger energi, och verkar för en bibehållen matsmältning.

Revitalise ingår i Pukkas Feel Alive-serie av teer. När kropp och själ är i balans känner vi oss genast mer levande. Kraften i de fina, ekologiska örterna är utmärkande för dessa teer, och hjälper till att harmonisera livet.

Innhåller: Kanel, kardemumma, fläderblomma, apelsinskal, lakrits, ingefära, grönt te, kryddnejlika, mynta och svartpeppar.

100% ekologiska ingredienser

Koffeinfritt.

Innehåller 20 tepåsar. Dras i kokhett vatten i minst fem minuter.

Brittiska Pukka gör ekologiska teer som är helt vegetariska och framställda på ett sätt som främjar en hållbar utveckling. De innehåller inga tillsatser såsom smakämnen, konserveringsmedel, socker eller sötningsmedel.

Pukka betyder ”autentisk” och ”genuin” och företaget Pukkas grundtanke är just att erbjuda äkta produkter tillverkade av ekologiskt odlade örter. Alla Pukkas produkter är certifierade av The Organic Soil Association.

Pukkas teer har fått pris i flera Great Taste-tävlingar i Storbritannien. Så drick en god kopp te med gott samvete!

Produkten är inte betygsatt än. Skriv en recension.

Dela på Facebook: Dela