Utskriftsvänlig Tipsa en vän

Pukka Elderberry and Echinacea Ekologiskt Örtte - 20 tepåsar

Pris37:-
Lagernivå: 5
Ant

Pukka Elderberry & Echinacea

Ekologiskt och rättvisemärkt örtte. En harmoniserande blandning av lakritsrot, vilda bär och echinacea med en touch av söt fläder. Ett härligt och fruktigt te med massor av C-vitamin gjort av mogna, ekologiska frukter och blommor som torkas långsamt för att bibehålla smak och näring.

Innehåll: Lakritsrot*, echinacearot och blad* (10%), rödbeta*, anis*, fläderblomm* (8%), pepparmynta blad*, apelsinskal*, fläder* (6%), nyponbär*, acerola*, apelsin eteriskolja *, naturlig svartvinbärsarom. *ekologiska ingredienser (99, 9%). 22% Fairwild-certifierade ingredienser (www.fairwild.org). Koffeinfritt.

Innehåller 20 tepåsar. Dras i kokhett vatten i minst fem minuter.

Brittiska Pukka gör ekologiska teer som är helt vegetariska och framställda på ett sätt som främjar en hållbar utveckling. De innehåller inga tillsatser såsom smakämnen, konserveringsmedel, socker eller sötningsmedel.

Pukka betyder ”autentisk” och ”genuin” och företaget Pukkas grundtanke är just att erbjuda äkta produkter tillverkade av ekologiskt odlade örter. Alla Pukkas produkter är certifierade av The Organic Soil Association.

Pukkas teer har fått pris i flera Great Taste-tävlingar i Storbritannien. Så drick en god kopp te med gott samvete!

Produkten är inte betygsatt än. Skriv en recension.

Dela på Facebook: Dela