Tekalendern 2018 - Johan och Nyström Skriv ut sidanSkriv ut sidan
Tekalendern 2018 - Johan och Nyström
Pris: 239:-
Rea: 199:-
Du sparar: 40:- (17%)


Vikt: 0.3 kg
Beskrivning

Tekalendern 2018, Johan & Nyström

ÄNTLIGEN ÄR DEN HÄR! JOHAN & NYSTRÖMS FÖRSTA TEKALENDER! 24 INDIVIDUELLT FÖRPACKADE OCH NUMRERADE TEER I EN LYXIG FÖRPACKNING, KOMPLETT MED BRYGGUIDE OCH BESKRIVNING AV ALLA TEER. PERFEKT FÖR ATT TE-SÄKRA HELA DECEMBER!

Såhär beskriver J&N sin tekalender: Vi vill få fler att verkligen upptäcka te på riktigt. Det är en dryck som ofta är lite blyg men tar man sig bara tiden finns en oändlig variation och njutning att upptäcka. Precis som kaffe och vin finns underarter, regionala specialiteter, hantverksskicklighet och stolta odlare. Vi är en tehandlare som älskar te i alla dess varianter, former och smaker. Oavsett om det handlar om vår svenska smaksatta tradition, exklusiva ursprungsteer eller rooibos.

I den här tekalendern får du följa med på en smakresa genom te-världen. Vi har valt ut en blandning av storsäljare och personliga favoriter ur vårt breda sortiment med fler än 150 (!) olika teer och vi hoppas att du ska hitta nya favoriter, men även vidga dina vyer när det kommer till vad te är och kan smaka. När du brygger ditt te blir testunden extra härlig om du följer brygginstruktionen på baksidan av förpackningen. Brygger du med rätt temperatur och tid blir teet godare och inte bittert. God Jul och mysig testund!


Bilder

JN_adventskalender1.jpg
JN_adventskalender1.jpg
tekalendern
tekalendern
 
tekalendern
tekalendern
tekalendern
tekalendern