Tortoise Green Tea Chai - David Rio Skriv ut sidanSkriv ut sidan
Tortoise Green Tea Chai - David Rio
Pris: 149:-
Rea: 95:-
Du sparar: 54:- (36%)


Vikt: 0.6 kg
Beskrivning

Tortoise Green Tea Chai

David Rio, San Francisco

David Rio's gröna Chai-te är noga avvägt mot den skarpa smaken av kryddor som kanel och kardemumma, så den sanna smaken av grönt te lyser igenom. Det är fint blandat i en bekväm mix och är en utmärkt gåva eller en perfekt daglig kopp. Blanda enkelt med varmt vatten eller mjölk.

KRAFTIGT SÄNKT PRIS P G A KORT UTGÅNGSDATUM: 16 SEPT 2016

398 gr

Innehåller: rörsocker, gräddpulver (kokosnötolja, majssirap, sodium caseinate mjölkderivat, mono- och diglycerider, dipotassiumfosfat, sojalecitin), honungsgranulat, grönt tepulver, vanilj, naturlig kryddblandning, naturliga smaker.

David Rio är en prisbelönt premiumchai- och teproducent med säte i San Fransisco. Chaierna och téerna som erbjuds är bland de bästa som erbjuds världen över. Ursprungligen var chaien avsedd för den japanska marknaden, men då kunderna fann tycke för den i USA, kunde man inget annat än lansera den även i USA där den sedan dess rönt stor framgång och är idag marknadsledande. Basen i chaierna är av japanska originaltéer, svarta teer, svarta japanska matcha teer, gröna teer och med endast äkta kryddor från Japan. En tradition hos David Rio är att namnge chaierna efter utrotningshotade djur. Även i Skandinavien skördar vi framgång med teerna. David Rio är idag marknadsledande även i Skandinavien.


Bilder

david_rio_tortoise.jpg
david_rio_tortoise.jpg