Kategorier
Gästbok
Länka till oss
Utskriftsvänlig Tipsa en vän

Orca Spice Sugarfree Chai - David Rio

Pris149:-
Rea119:-
Du sparar30:- (20%)
Lagernivå: 4
Ant

Orca Spice Chai (Sugarfree)

David Rio, San Francisco

David Rios ursprungliga sockerfria chai är en rik och krämig blandning av svart te och kryddor som kanel, kardemumma och kryddnejlika. Det är fint blandat i en bekväm mix och är en utmärkt gåva eller en perfekt daglig kopp. Enkelt att blanda med varmt vatten eller mjölk (2 msk per kopp).


398 gr

Innehåller: gräddpulver (kokosnötolja, maltodextrin, sodium caseinate mjölkderivat, mono- och diglycerider, dipotassiumfosfat, sojalecitin), maltodextrin, svart tepulver, naturlig kryddblandning, sucralose.

David Rio är en prisbelönt premiumchai- och teproducent med säte i San Fransisco. Chaierna och téerna som erbjuds är bland de bästa som erbjuds världen över. Ursprungligen var chaien avsedd för den japanska marknaden, men då kunderna fann tycke för den i USA, kunde man inget annat än lansera den även i USA där den sedan dess rönt stor framgång och är idag marknadsledande. Basen i chaierna är av japanska originaltéer, svarta teer, svarta japanska matcha teer, gröna teer och med endast äkta kryddor från Japan. En tradition hos David Rio är att namnge chaierna efter utrotningshotade djur. Även i Skandinavien skördar vi framgång med teerna. David Rio är idag marknadsledande även i Skandinavien.

Produkten är inte betygsatt än. Skriv en recension.

Dela på Facebook: Dela