Kategorier
Gästbok
Länka till oss
Utskriftsvänlig Tipsa en vän

Elephant Vanilla Chai - David Rio

Pris149:-
Rea99:-
Du sparar50:- (34%)
Lagernivå: 1
Ant

Elephant Vanilla Chai

David Rio, San Francisco

David Rios allra första Chai är lika populär som alltid. Det är en rik och krämig blandning av svart te, exotiska kryddor och vanilj. Den är fint blandad i en bekväm mix och är en utmärkt gåva eller en perfekt daglig kopp. Enkelt att blanda med varmt vatten eller mjölk.

398 gr

Innehåller: rörsocker, gräddpulver (kokosnötolja, majssirap, sodium caseinate mjölkderivat, mono- och diglycerider, dipotassiumfosfat, sojalecitin), honungsgranulat, svart tepulver, vanilj, naturlig kryddblandning, naturliga smaker.

David Rio är en prisbelönt premiumchai- och teproducent med säte i San Fransisco. Chaierna och téerna som erbjuds är bland de bästa som erbjuds världen över. Ursprungligen var chaien avsedd för den japanska marknaden, men då kunderna fann tycke för den i USA, kunde man inget annat än lansera den även i USA där den sedan dess rönt stor framgång och är idag marknadsledande. Basen i chaierna är av japanska originaltéer, svarta teer, svarta japanska matcha teer, gröna teer och med endast äkta kryddor från Japan. En tradition hos David Rio är att namnge chaierna efter utrotningshotade djur. Även i Skandinavien skördar vi framgång med teerna. David Rio är idag marknadsledande även i Skandinavien.

 

Produkten är inte betygsatt än. Skriv en recension.

Dela på Facebook: Dela