Kategorier
Gästbok
Länka till oss
Utskriftsvänlig Tipsa en vän

Camu Camu - svart te

Pris49:-
Lagernivå: 2
Ant

Camu Camu, svart te

*teet har utgått hos leverantören, detta är det sista av detta te*

Svart te med smak av camu camu och lucuma, dekorerat med rödklint.

Frukt är godis, visst vi hörde det när vi var barn, men var alltid lite skeptiska. Tills nu! Från Amazonas kommer det fler och fler spännande smaker som vi bara inte kan motstå. Här har vi kombinerat c-vitaminbomben Camu camu*) med den söta Lucumafrukten**) och fått ett te som du aldrig har upplevt förut. Aromerna för minnet till citronkola och kanske lite vanilj men utan att bli klängigt söt eller vasst syrlig. Perfekt för alla som vill ha ett runt fylligt te med friska toner.

100 gr

*) Camu Camu är en lågt växande buske som enbart växer vilt i Amazonas regnskog och producerar en rund, ljusorange frukt i samma storlek som citroner. Camu Camu är numera känd som världens rikaste naturliga C-vitamin källa.

**) Lucuma är en söt frukt som påminner om persimon i utseendet och som växer på Lucumaträdet. Denna gul-orangefärgade frukt av exotisk karaktär har sedan antiken kommit att kallas ”Gold of the Incas. Lucuma är en inhemsk frukt och växer i höglandet i Peru, Chile och Equador. Lucuma blivit oerhört populär som smaksättare i speciellt glass, över klassiker som choklad och vanilj. Lucuma betraktas som ett hälsosamt alternativ till sötningsmedel. Samtidigt som den ger en söt smak innehåller den en förvånansvärt låg sockerhalt samt har naturligt förekommande betakaroten, niacin och järn. Lucumapulver har en härlig söt doft och en fyllig lönnliknande smak.

Produkten är inte betygsatt än. Skriv en recension.

Dela på Facebook: Dela